پادشاهی نفتی عربستان از جمعیتی که به سرعت در حال پیر شدن است می ترسد، بنابراین امیدوار است با تبدیل شدن به بزرگترین حامی تحقیقات ضد پیری، درمانی برای طول عمر کشف کند.

پادشاهی نفتی عربستان از جمعیتی که به سرعت در حال پیر شدن است می ترسد، بنابراین امیدوار است با تبدیل شدن به بزرگترین حامی تحقیقات ضد پیری، درمانی برای طول عمر کشف کند.
در بخش این خبر می خوانید:
امروزه، هر کسی که نمی داند چگونه ثروت هنگفت خود را خرج کند، در نهایت سعی می کند پیری را درمان کند. لری پیج بنیانگذار گوگل، جف بزوس بنیانگذار آمازون و لری الیسون میلیاردر فناوری و پیتر تیل سخت کار کرده اند. به گزارش National Technology Review، اکنون پادشاهی عربستان سعودی که تقریباً به اندازه همه این افراد پول دارد، می خواهد شانس خود را در درمان پیری امتحان کند.
خانواده سلطنتی عربستان یک سازمان غیرانتفاعی به نام بنیاد تکامل راهاندازی کرده است که قصد دارد سالانه یک میلیارد دلار از ثروت نفتی خود برای حمایت از تحقیقات پایه در زیستشناسی پیری و یافتن راههایی برای افزایش «طول عمر» جمعآوری کند. به ترتیب. تعداد سال هایی که افراد با سلامتی خود صرف می کنند، صرف می کنند.
اگر عربستان واقعاً توان پرداخت آن را داشته باشد، میتواند این کشور خلیج فارس را به حامی اصلی محققانی تبدیل کند که در تلاش برای درک علل ریشهای پیری و چگونگی کاهش سرعت آن توسط داروها هستند.
بنیاد هولوکاست هنوز اعلامیه رسمی صادر نکرده است. با این حال، دامنه کار آن در جلسات علمی روشن شده است و محققانی که در زمینه مطالعات پیری کار می کنند مشتاقانه امیدوارند که این موسسه از مطالعات انسانی در مقیاس بزرگ در مورد داروهای بالقوه ضد پیری حمایت کند.
محمود خان، متخصص غدد درون ریز سابق در مرکز پزشکی معتبر مایو کلینیک و دانشمند ارشد سابق در صنایع غذایی پپسی کو، در سال ۲۰۲۰ به عنوان مدیر عامل بنیاد هولوکاست منصوب شد. خان در مصاحبه ای گفت: “هدف اصلی ما افزایش میانگین امید به زندگی سالم است.” هیچ مشکل پزشکی عمده ای در جهان وجود ندارد.
یک ایده بسیار رایج در میان برخی از دانشمندان که برای افزایش طول عمر تلاش می کنند این است که اگر بتوانید روند پیری را کاهش دهید، می توانید شروع بسیاری از بیماری ها را به تعویق بیندازید و از سال های سالمی لذت ببرید که افراد با افزایش سن می توانند از آن لذت ببرند.
نیر بارزیلای، محقق کالج پزشکی آلبرت انیشتین در نیویورک که آزمایش تیمی را طراحی کرد، در ماه آوریل در لندن، گفت که هولوسن موافقت کرده است که یک سوم هزینه را پوشش دهد. این توافق، در صورت نهایی شدن، مهر آنچه به عنوان «فرضیه انسان شناسی» معروف است، خواهد بود. این فرضیه یک ایده اثبات نشده است مبنی بر اینکه برخی داروها می توانند با تغییر فرآیندهای زیربنایی پیری در داخل سلول ها، شروع بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان و بیماری آلزایمر را به تاخیر بیندازند.
فیلیپ سیرا، مدیر سابق بخش زیست شناسی سالمندی در مؤسسه ملی بهداشت ایالات متحده، که اخیراً به عنوان مدیر ارشد علمی در مورد هولوکاست خدمت کرده است، اصطلاح “انسان شناسی” را ابداع کرد. سیرا به درخواست نظر برای بررسی فناوری پاسخ نداد. اما با توجه به اظهارات قبلی خود، او علم طب سالمندی را معطوف به این واقعیت می داند که سالمندی تا حد زیادی عامل خطر اصلی برای همه بیماری های مزمن است.
انگیزه دولت عربستان سعودی ممکن است تا حدی از این باور باشد که بیماریهای مرتبط با افزایش سن تهدید خاصی برای آینده این کشور ایجاد میکنند. شواهد نشان می دهد که مردمی که در کشورهای خلیج زندگی می کنند سریعتر پیر می شوند. در واقع، عربستان سعودی از بیماری به نام «بیماری های متعدد» رنج می برد که به دلیل رژیم غذایی و ورزش غنی به ندرت رخ می دهد.
اگرچه عربستان سعودی جمعیت نسبتاً جوانی با میانگین سنی حدود ۳۱ سال دارد، اما با افزایش نرخ چاقی و دیابت مواجه است. در مطالعهای در سال ۲۰۱۹ که در مجله پزشکی عربستان سعودی منتشر شد، مقامات بهداشت عمومی عربستان گفتند که رونق اقتصادی این کشور “به برنامههای پیشگیری و کنترل نیاز فوری دارد.”
در دسامبر ۲۰۱۸، هولوکاست با فرمان سلطنتی و توسط شاهزاده سامد بن سلمان، ولیعهد عربستان سعودی، حاکم غیررسمی عربستان سعودی، ایجاد شد. بر اساس محتوای تبلیغاتی هولوچن، اعضای هیئت مدیره این صندوق شامل یوجین لبدف، تاجر بریتانیایی-روسی، ران برکلی، میلیاردر آمریکایی و اندرو لیوریس، مدیر عامل سابق داو کمیکال هستند.
هشت سال پیش، برزیل به دلیل تلاش هایش برای متقاعد کردن سازمان غذا و داروی ایالات متحده برای تایید اولین مطالعه ضد پیری شناخته شده بود. از آنجایی که افزایش سن به راحتی قابل اندازهگیری نیست و توسط سازمانهای نظارتی به عنوان یک بیماری در نظر گرفته نمیشود، هدف این مطالعه این است که بفهمد آیا استفاده از متفورمین میتواند شروع طیفی از بیماریهای مرتبط با افزایش سن را به تاخیر بیندازد.
هیچ کس نمی داند که آیا متفورمین کار می کند یا خیر. یک مطالعه طولانی مدت روی بیماران دیابتی که در سال جاری منتشر شد نشان داد که این دارو هیچ محافظتی در برابر مشکلات قلبی ایجاد نمی کند. اما در حالی که متفورمین پیری را به تاخیر نمی اندازد، آزمایش آن می تواند راه را برای ورود سایر داروهای سالمندان به مطالعات انسانی هموار کند.
منبع: زومیت