مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل گفت: طی سال گذشته به، ۵ هزار و ۵۰۰ مورد شکایت کارگری و کارفرمایی در استان رسیدگی شده است.
بهروز رحیمزاده در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طی سال گذشته، ۵ هزار و ۵۰۰ مورد شکایت کارگری و کارفرمایی توسط هیاتهای تشخیص این اداره کل رسیدگی و منجر به صدور رای شده است.
وی افزود : با هدف حفظ حقوق کارگران و کارفرمایان، نزدیک به ۵۰ درصد شکایات واصله به مراجع حل اختلاف این اداره کل، به صورت سازشی حل و فصل گردید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل، کاهش در تعداد شکایات واصله مراجع حل اختلاف را یکی از مولفههای تحقق صیانت از نیروی کار دانست و تصریح کرد: تعداد دعاوی کارگری و کارفرمایی استان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال های قبل از کاهش محسوسی برخوردار بوده است.
رحیمزاده ادامه داد: پس از صدور رای اولیه و بدوی، نزدیک به ۲۵ درصد از آرای صادر شده با تجدید نظرخواهی طرفین دعوی به در هیاتهای حل اختلاف بررسی و احکام لازم صادر شده است.
وی بیان کرد: کاهش مدت زمان رسیدگی به دادخواستهای کارگری و ارتقا کیفی آرا صادره به صورت همزمان در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل اضافه کرد: تائید بیش از ۹۰ درصد آرای صادره این استان طی فرجام خواهیهای انجام شده در شعبات دیوان عدالت اداری کشور، نشان از برنامهریزی برای افزایش کمی و کیفی خدمات به جامعه کار و تولید است.
رحیمزاده، با تاکید بر لزوم تسریع در رسیدگی به شکایات واصله اذعان داشت: مراجع حل اختلاف اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل در سال گذشته موفق به کسب رتبه اول کشوری در میانگین مدت زمان رسیدگی به دعاوی کارگری و کارفرمایی شدند.
وی گفت: در حال حاضر ۱۴ هیئت تشخیص و ۶ هیئت حل اختلاف وظیفه رسیدگی به شکایات و تجدید نظر خواهی جامعه کارگری و کارفرمایی استان را بر عهده دارند.